Университетски център за мобилност на студенти и преподаватели

Покана за участие в BIP "RADIANT" - Традиция в кулинарните иновации: от малкото към голямото (2-ро издание) - За студенти

четвъртък, 05 декември 2024 9:15

Покана за участие в BIP "RADIANT" - Традиция в кулинарните иновации ??

Уважаеми студенти,

Имате страст към храната и обичате да експериментираш? Университетът в Порто, заедно с топ партньори от Университета в Гент (Белгия) и Университета във Виго (Испания), организира Blended intensive programme "RADIANT" - Традиция в кулинарните иновации: от малкото към голямото (2-ро издание)!

Програмата накратко:

  • Виртуални сесии: ??? 10 – 21 февруари 2025 г.
  • Присъствена седмица: ?? 24 – 28 февруари 2025 г. в Порто, Португалия.

Това е шансът Ви да:

  • Разберете как традициите вдъхновяват иновациите в кулинарията.
  • Сътворите нови идеи с международни екипи от млади таланти.
  • Разширяване на знанията и уменията в областта на хранителните науки и иновациите.
  • Опитате вкуса на истинския Порто и да се запознаете с хора, които обичат храната толкова, колкото и ти!

Кандидатстване

Ако проявявате интерес, моля, изпратете следната информация :

  • Името си
  • Специалността си
  • Имейл или телефон

 на [email protected] до 20 декември 2024 г.

 Свържете се с бъдещи лидери в кулинарния свят.
 Разширете уменията си в областта на хранителните науки.
 Прекарайте 5 незабравими дни в един от най-красивите градове на Европа!

Имейл за въпроси: [email protected]
Уебсайт: www.up.pt 

Прикачени файлове:

application/pdf Tradition as a tool for culinary innovation_final_send_v2.pdf - 272 KB

Галерия снимки от Покана за участие в BIP "RADIANT" - Традиция в кулинарните иновации: от малкото  ...