Отличниците на „МИО“ отново с награди от Корпоративна търговска банка

четвъртък, 06 декември 2012 15:33

Десет бакалаври и магистри, завършили с отличен успех специалност „Международни икономически отношения", получиха преносими компютри, лично дарение от председателя на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка Цветан Василев.

Г-н Василев е член на Съвета на настоятелите и носител на Почетния знак на УНСС, най-високото отличие на университета. От негово име наградите връчи г-н Илиан Зафиров, член на УС и изпълнителен директор на банката.

По време на награждаването

На награждаването присъстваха доц. Марчо Марков, ръководител на катедра „Икономикс", и доц. Иван Стойчев, ръководител на катедра „МИО и бизнес".

„Много се радвам, че бизнесът се вълнува от развитието и реализацията на студентите от специалност „МИО“. Благодарение на г-н Василев тази церемония се превърна в традиция. Години наред вече най-добрите ни студенти получават сериозен стимул не само с предметната награда, но и с възможностите за провеждане на стаж и за кариерно развитие", каза доц. Стойчев.

„Жестът на банката към отличниците е не само материален, но и символичен начин да им пожелаем успех в по-нататъшното развитие", подчерта г-н Зафиров. 

Г-н Зафиров връчва наградите

Ето имената на отличниците: Мариета Стефанова, Стефан Атанасов и Мирослава Маркова (бакалаври, „МИО“), Маргарит Арнаудов, Венелин Иванов и Диана Коцева (бакалаври, „МИО с преподаване на английски език“), Любослава Маркова и Даниел Неделчев (магистри, “Международен бизнес“), Ивайло Василев (магистър, „Управление на международни проекти”), Нина Димитрова (магистър, „МИО”).

Награди за най-добрите. (Вляво на снимката доц. Марчо Марков)

Галерия снимки от Отличниците на „МИО“ отново с награди от Корпоративна търговска банка ...