Форум КЛЮЧ ще гостува на УНСС

петък, 01 април 2016 9:20 /
Начало:
вторник, 05 април 2016 10:00
Край:
Място:
фоайето на УНСС
Подробности:

Екипът на Форум КЛЮЧ ще гостува във фоайето на УНСС на 5 април (вторник) от 10.00 до 14.00 ч., за да представи на студентите десетото юбилейно издание на Форум КЛЮЧ, с мотото „Напук“.

В рамките на няколко часа екипът ще се опита да даде възможност на студентите в УНСС да споделят емоцията, вдъхновението и мотивацията на събитието. Защото ДА, на Форум КЛЮЧ е вдъхновяващо! Вдъхновяващо е, защото на сцената на Независим театър за десети пореден път пред публиката ще излязат осем души, които в рамките на 15 минути ще разкрият мъничко от борбата си за каузи, за да ви дадат да надникнете как защитават права, как работят за социална справедливост, опазване на околната среда, прилагането на ефективни политики. Вдъхновяващо е, защото дава глас на хората с идеи и хората с мечти. Вдъхновяващо е, защото показва, че в България се случват доста смислени неща и само трябва да извадим примерите за това наяве.

Самото събитие ще се проведе на 9 април от 13,30 ч. в залата на Независим (бивш Модерен) театър, където ще бъде дадена думата на хората с идеи и хората с мечти. Мечти от положително значение за обществото, заради които си струва да се борим всеки ден. Повече за самото събитие можете да намерите на http://forum-klyuch.info/

Посещението в УНСС ще се реализира с любезната подкрепа на Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС.