Лятно училище на фондация "Атанас Буров" по програма "Модерно банкиране"

сряда, 26 юни 2013 8:51 /
Начало:
Край:
събота, 20 юли 2013
Място:
Подробности:

Фондация "Атанас Буров" обявява конкурс за подбор на участници в Лятно училище по програма "Модерно банкиране". Обучението ще се проведе от 15 до 21 септември 2013 г. в гр. Банкя.

В Лятното училище ще бъдат включени 20 студенти от икономическите университети в страната, които се обучават по икономически специалности, имат завършен поне трети курс и успех от следването най-малко много добър 4,50.

Участниците ще бъдат поставени пред задачи с практически характер, като за целта се очаква да демонстрират знания, съобразителност, креативност и умения за работа в екип.

Кандидатите трябва да изпратят попълнена информационна карта и есе на една от следните теми: (1) България и Еврозоната:  Пълен напред или ледена епоха?. (2) Трябва ли правителствата да спасяват проблемните банки? или (3) Помагат или пречат единните европейски правила при справянето с икономическите проблеми в ЕС?  

Срок за кандидатстване до 20 юли 2013 г. на електронна поща [email protected]

Одобрените участници ще бъдат обявени до 10 август 2013 г. на сайта на фондацията. Таксата за участие, нощувките и храната се поемат от  фондацията. Повече подробности за програмата на Лятното училище и изискванията към разработката на есето ще намерите на www.burov.org, секция Лятно училище.