Пролетна студентска научна сесия на УНСС

понеделник, 25 март 2013 14:09 /
Начало:
вторник, 26 март 2013 10:00
Край:
Място:
голяма конферентна зала
Подробности:

На 26 март (вторник) от 10.00 ч. в голямата конферентна зала ще се проведе пролетна студентска научна сесия на УНСС. Приветствие към участниците в събитието ще направи ректорът на университета проф. д. ик. н. Стати Статев.

Гост-лектори ще бъдат Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка, отличена със специална награда "Банкер на годината" за 2012 г. за завоювано доверие на акционерите на банката, и Николай Вълканов, председател на УС на "Минстрой Холдинг" и носител на авторитетния приз "Мистър Икономика 2012" на сп. "Икономика". Темата на лекцията на Николай Вълканов е: "Реален бизнес и икономически растеж", а на Петя Димитрова - "Състояние и перспективи на банковата система".

След пленарната част заявилите участие студенти ще представят най-добрите си разработки от 2012 г. Те ще участват в следните тематични панели: "Икономика" и "Финанси, счетоводство и контрол", "Обществени комуникации и информационни науки", "Право" и "Политически науки". Докладите им ще бъдат публикувани в сборник.