Седми студентски семинар „Междукултурни умения за правене на бизнес”

понеделник, 21 януари 2013 13:20 /
Начало:
петък, 22 февруари 2013
Край:
неделя, 24 февруари 2013
Място:
хотел "Дружба", Банкя
Подробности:

 

Институтът за икономическа политика (ИИП) организира седмото поредно издание от серията студентски семинари Paving Youths’ Way, което ще се проведе в периода 22–24 февруари 2013 г. в хотел „Дружба“, Банкя. Темата на семинара е „Междукултурни умения за правене на бизнес“ и акцентът ще бъде поставен върху добре утвърдени практики при осъществяването на международен бизнес, правилата на международния бизнес етикет и протокол, както и върху уменията за провеждане на международни преговори. Избраните за участие студенти ще имат възможността да се срещнат и с представители на водещи компании и организации в България, които ще представят опита си в комуникацията с международните партньори.

Обучението е предназначено за български граждани до 27 години, които са редовно записани във висши училища на територията на страната или чужбина и отговарят на едно от следните условия:

  • да са студенти в трети или четвърти курс на бакалавърска степен;
  • да се обучават в магистърска степен;
  • да са младежи до 27 години, дипломирали се през последните шест месеца.

Организаторите покриват всички разходи на участниците:

  • групов транспорт от София до Банкя и обратно;
  • настаняване в хотел „Дружба” в двойна стая (с друг участник) с пълен храноден;
  • обучителни материали.

За повече информация вижте предварителната програма.

Моля, изпратете попълнения формуляр за кандидатстване на ел. поща: [email protected] с тема „Апликация за студентски семинар” до 5 февруари на вниманието на г-жа Десислава Петрова, директор „Европейски програми и проекти“, Институт за икономическа политика. Одобрените кандидати ще бъдат уведомени по имейл до 11 февруари 2013 г.

Местата са ограничени. Участниците ще получат сертификат при успешно завършване на курса. Желателно е студентите да владеят английски език на работно ниво.