Теодора Стефанова, известна и като гадателката на Силвио Берлускони, ще представи книгата си „Осмото чувство – ключът към Вселената", част от Университетската седмица на книгата

вторник, 31 октомври 2023 10:29 /
Начало:
вторник, 07 ноември 2023 13:00
Край:
Място:
зала „Тържествена“
Подробности:

  

Теодора Стефанова, известна и като гадателката на Силвио Берлускони, ще представи второто издание на книгата си „Осмото чувство: Ключът към Вселената“ на втория ден от Университетската седмица на книгата - 7 ноември от 13.00 ч. в зала „Тържествена“.

Една от основните теми, които засяга книгата, е взаимодействието с изкуствения интелект. Теодора Стефанова е помогнала на хиляди хора да превъзмогнат трудни моменти в живота си. Винаги е намирала думите, с които да вдъхне кураж, надежда и любов на онези, които се изправят пред нови предизвикателства по пътя към бъдещите успехи. Мисията на тази книга е да ни подготви за среща с изкуствения интелект.

Теодора Стефанова е родена в Стара Загора. Тя претърпява тежка катастрофа, след която изпада 18 дни в кома. Когато отваря очи, тя започва да усеща чуждо присъствие и да чува непознат дотогава глас. Чрез него Теодора започва да предвижда бъдещето и това я прави известна по цял свят. Със своите прогнози предизвиква огромен интерес и стига до различни телевизионни предавания в цяла Европа и Америка. Своята свръхсетивност тя използва и в работата си като футболен анализатор и коментатор на мачове в Mediaset Premium и Telelombardia – телевизията на Берлускони в Милано.