Стояна Нацева, един от най-добрите треньори по личностно и бизнес развитие в България, ще представи книгата си „Силата на рода“, част от Университетската седмица на книгата

вторник, 31 октомври 2023 9:52 /
Начало:
вторник, 07 ноември 2023 10:00
Край:
Място:
Библиотека на УНСС
Подробности:

    

На 7 ноември 2023 г. от 10.00 ч. в Библиотеката на УНСС ще се запознаете с творчеството на основателя на Академия „Щастлив живот“ – Стояна Нацева.

Стояна Нацева е експерт в системното развитие на личността и бизнеса, автор на 10 книги бестселъри, продадени в над 55 000 копия. Стояна е създател на модерната компания Академия „Щастлив живот“, която организира обучения за личностното и бизнес израстване и е носител на престижната награда „Компания на годината 2022“ в категорията „Обучения личностно и бизнес развитие“. ?Повече от 25 години Стояна изучава всички съществуващи системи на приложната психология в света. Тя притежава дипломи, сертификати и квалификации в НЛП, системни констелации, бизнестреньор, лайф и бизнес коуч по международните стандарти, бизнес ментор по международните стандарти, ериксонова хипноза, следдипломна квалификация „Психолог“ и др. Отличена е с високата международната награда GRAND PRIZE UNIVERSE 2022 в категория „Менторство, личностно и бизнес израстване“. Носителка е на титлата „Мисис Бизнес 2021“, както и на голямата награда „Бизнес дама на 2022 година“, присъдена й от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“. Стояна Нацева е отличена като „Дама на 2022 година“ в категория „Будител“ и с високия приз „ПЪРВА ДАМА МЕНТОР БИЗНЕС ИЗРАСТВАНЕ 2022“. Тя е създател и председател на Международната професионална асоциация на терапевти и треньори личностно развитие, с над 250 члена от 10 държави.