Курсове в рамките на програмата на Индийското правителство за техническо и икономическо сътрудничество

вторник, 20 септември 2022 13:57 /
Начало:
Край:
понеделник, 31 октомври 2022
Място:
Подробности:

Предоставяме информация чрез посолството на Република Индия в София относно курсове в рамките на програмата на Индийското правителство за техническо и икономическо сътрудничество (ITEC). Предложените специализирани курсове се провеждат присъствено и са в следните направления:

  • Дизайн, разработване и реализиране на курсове за електронно обучение (19 септември - 11 ноември 2022);
  • Изкуствен интелект (30 януари - 10 март 2023);
  • Технологии за обработване на големи данни и машинно обучение (27 март - 19 май 2023).

Индийската страна ще осигури на одобрените кандидати двупосочни самолетни билети в икономична класа, безплатна студентска виза, настаняване и дневни пари.

Заинтересованите кандидати могат да кандидатстват за курсовете онлайн на специализирания портал на ITEC на интернет страницата на Министерство на външните работи, Ню Делхи. След подаване на формуляра за кандидатстване, онлайн отпечатано копие на формуляра заедно с придружаващите документи трябва да бъдат изпратени до посолството за предприемане на по-нататъшни действия.

Ако е необходимо съдействие за регистрация, кандидатите за съответните курсове могат да се свържат с г-н Суренда Кумар, аташе, ел. адрес: [email protected] или на телефон/WhatsApp: +359 888 990 963.