Международна научна конференция „Икономика, общество и трансформация: Последици от COVID-19, тяхното разбиране и развитие“

вторник, 08 март 2022 11:04 /
Начало:
сряда, 30 март 2022 9:30
Край:
сряда, 30 март 2022 17:30
Място:
Онлайн
Подробности:

                 

Международната научна конференция  се организира от катедра „Национална и регионална сигурност“ и УНСС по проект „Моделиране, анализ и оптимизация на социално–икономическите мерки за намаляване на негативните последствия на пандемията COVID-19“, финансиран от фонд „Научни изследвания“ и изпълняван от екип на УНСС с ръководител проф. д-р Димитър Димитров, ректор на УНСС, София и ръководител на катедра „Национална и регионална сигурност“.

Конференцията ще се проведе на 30 март 2022 година в онлайн формат.

За да участвате в международната конференция, e необходимо да се регистрирате чрез онлайн формата за регистрация. Регистрацията Ви е важна за съставянето на програмата на конференцията.

Краен срок за регистрация: 21 март 2022 г.

Промени, свързани с програмата и други съобщения можете да следите на страницата на конференцията. На тази страница ще намерите и информация за възможностите за публикация и указания за авторите, ако желаете да представите доклад или статия.

Информация за целите, тематичните направления и организацията на конференцията можете да видите в брошурата на конференцията.

ПРОГРАМА

Връзка към онлайн сесията