Представяне на книгата „Корпоративна сигурност“, разработена от авторски колектив на катедра „Национална и регионална сигурност“

петък, 05 ноември 2021 14:07 /
Начало:
вторник, 09 ноември 2021 16:00
Край:
вторник, 09 ноември 2021 18:00
Място:
Онлайн - MS Teams и Facebook страницата на катедра „Национална и регионална сигурност“
Подробности:

На 9 ноември 2021 г. от 16.00 ч. катедра „Национална и регионална сигурност“ на УНСС организира представяне на книгата „Корпоративна сигурност“.  Тя е разработена от авторски колектив с ръководител проф. д-р Димитър Димитров – ръководител катедра и ректор на УНСС, включващ преподаватели от катедрата и експерти от практиката. В книгата е обобщен дългогодишният опит на катедрата, натрупан в рамките на провежданото от нея обучение по корпоративна сигурност в ОКС „бакалавър“ и ОКС „магистър“ в УНСС и изследователската й работа в сферата на корпоративната сигурност. Книгата е публикувана от Издателски комплекс - УНСС.

Воден от идеята, че корпоративната сигурност не означава само защита и гарантиране оцеляването на корпорацията, а най-вече осигуряване на конкурентни предимства и просперитет, авторският колектив се е опитал да обхване основните аспекти на корпоративната сигурност и нейното управление. 

Книгата е предназначена за широк кръг читатели, включително хора, които  професионално са ангажирани с корпоративната сигурност, студенти, изучаващи дисциплини, свързани с корпоративната сигурност, а също всички, изкушени от темата за сигурността на ниво бизнес.

Поради епидемиологичната обстановка представянето ще се проведе онлайн чрез MS Teams, като ще има възможност да бъде проследено на живо във Facebook страницата на катедра „Национална и регионална сигурност“.