Онлайн кариерен форум „Кариера в България“

вторник, 29 декември 2020 22:13 /
Начало:
вторник, 12 януари 2021 11:00
Край:
Място:
Онлайн
Подробности:

Министерството на труда и социалната политика (МТСП) в сътрудничество с Агенцията по заетостта организира онлайн кариерен форум „Кариера в България“ на 12 януари 2021 г. от 11.00 часа. Събитието ще се проведе чрез платформата на Европейската комисия https://www.europeanjobdays.eu/en/events/career-bulgaria.

Кариерният форум е част от инициативата на МТСП за информиране на обществеността за икономическата ситуация в страната, трудовото и социалното законодателство, възможностите за реализация на пазара на труда в България, програмите за стажуване, мерките за съчетаване на личния и професионалния живот, средната работна заплата по икономически дейности, таксите за ясли и детски градини и други въпроси, пред които е изправен всеки човек, когато обмисля къде да стартира или продължи своята професионална реализация.

Участието в кариерния форум е безплатно. Включването в събитието може да се осъществи от всеки компютър или мобилно устройство с интернет връзка. Регистрацията за форума е отворена и се очаква в него да вземат участие лица, придобили висше образование в България или в чужбина, които биха желали да се развиват професионално в родината. От страна на работодателите се очаква да се включат национални и чуждестранни фирми и компании от различни икономически сектори, предлагащи работни места на територията на страната.

По време на кариерното изложение участниците ще имат възможност да осъществят директен контакт с работодатели, да се информират за предлаганите от тях работни места и да кандидатстват по обяви за работа.

За въпроси организаторите предоставят следните електронни адреси: 

[email protected]

[email protected]

[email protected],

както и телефони: 02/8056 855, 02/8119 506 и 02/8119 534.