Асоциация на икономическите училища в България

Тържествена церемония по връчване на сертификатите на победителите от Националното състезание по приложна информатика и статистика

четвъртък, 10 март 2016 14:04

На тържествена церемония под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев в зала "Тържествена" на УНСС бяха наградени победителите в Националното състезание по приложна информатика и статистика. На церемонията присъстваха Ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев, проф. д-р Камелия Стефанова - декан на факултет "Приложна информатика и статистика", проф. д-р Даниела Фесчиян - зам.-председател на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ), проф. д.ик.н. Валентин Кисимов - директор на Центъра за компютърни иновативни системи и г-жа Емилия Иванова - член на Координационния съвет на АИУБ и директор на Националната търговско-банкова гимназия - София.

В началото на тържествената церемония участниците изслушаха националния, европейския и студентския химн.


Проф. д.ик.н. Стати Статев - Ректор на УНСС, проф. д-р Камелия Стефанова - декан на факултет "Приложна информатика и статистика", проф. д-р Даниела Фесчиян - зам.-председател на АИУБ и  г-жа Емилия Иванова - член на Координационния съвет на АИУБ и директор на Националната търговско-банкова гимназия - София.

Тържествената церемония беше официално открита от проф. д-р Даниела Фесчиян - зам.-председател на Асоциацията на икономическите училища в България. Тя представи участниците в мероприятието, поздрави учениците за отличното представяне и изрази увереност, че през следващите години те ще продължават да постигат успехи и като студенти на УНСС.

 Проф. д-р Даниела Фесчиян откри тържествената церемония и поздрави бъдещите студенти

Ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев поздрави победителите в националното състезанието и подчерта, че на всички тях се признава оценка "Отличен 6" за кандидатстудентския изпит в поднаправление "Приложна информатика, комуникации и иконометрия" за учебната 2016/2017 г. Ректорът увери учениците, че изборът на УНСС е правилният избор. Той отбеляза, че университетът е с водещи качествени и количествени показатели сред висшите училища в България.

Ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев поздравява отличените ученици

 Победителите в националното състезание бяха поздравени и от декана на факултет "Приложна информатика и статистика" проф. д-р. Камелия Стефанова.

проф. д-р. Камелия Стефанова поздравява първенците в Националното състезание

Учениците бяха поздравени и от г-жа Емилия Иванова, член на Координационния съвет на АИУБ и директор на Националната търговско-банкова гимназия-София (НТБГ). 

г-жа Емилия Иванова поздравява учениците за отличното им представяне

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев връчи сертификат на победителка в Националното състезание по приложна информатика и статистика

Проф. д-р. Камелия Стефанова връчи сертификат на победител в Националното състезание по приложна информатика и статистика

Проф. д-р Даниела Фесчиян връчи сертификат на победител в Националното състезание по приложна информатика и статистика

Пътят на успеха минава през УНСС!

 

Галерия снимки от Тържествена церемония по връчване на сертификатите на победителите от Национално ...