Първата тренировъчна фирма на УНСС ще вземе участие в международен панаир

вторник, 21 април 2015 9:18 /
Начало:
четвъртък, 23 април 2015 10:00
Край:
Място:
Международен панаир, Пловдив, палата 6
Подробности:

Осемнадесетият международен панаир “ТФ ФЕСТ 2015” е включен от Министерството на образованието и науката в календара за състезанията за обучаваните по професии от професионалните направления и е единственото в България състезание по професии с международно участие.

ТФ ФЕСТ е одобрен от Европейската комисия като международно събитие и е включен в събитията, свързани с Европейската седмица на малките и средни предприятия. Той е част от проект “Мост между училището и бизнеса” за създаване на трайна връзка и сътрудничество между образованието, бизнеса и неправителствения сектор, за представяне на постиженията на обучаваните в тренировъчни фирми пред бъдещите работодатели. Проектът ТФ ФЕСТ е включен от Европейската комисия като пример за добра практика от България в издания, свързани с обучението по предприемачество и насърчаване и развитие на дух на креативност, иновации и предприемаческо мислене.

На ТФ ФЕСТ 2015 ще участват 104 тренировъчни фирми.

Първата тренировъчна фирма на УНСС

„ФСФ“ ООД ще бъде на щанд 45, секция В

Учебна фирма „ФСФ“ ООД е създадена през 2014 г. по проект "Изследване на възможностите за усъвършенстване на връзката "обучение-бизнес" чрез създаване на тренировъчна счетоводна фирма"

Проектът е иницииран от  Финансово-счетоводния факултет и катедра “Счетоводство и анализ” при УНСС. Мотивът е да се осигури възможност на  студентите от специалностите от поднаправление «Финанси, счетоводство и контрол» в университета за придобиване на умения, съобразно изискванията на реалната практика и бизнеса към висшето образование.

ТФ ФЕСТ 2015 ще бъде открит на 23 април 2015 г. в 10,00 часа в Международния панаир – Пловдив, палата № 6.

Повече за тренировъчно предприятие „ФСФ“ ООД можете да научите от интернет страницата на фирмата http://fafunwe.wix.com/fafunwe