Благотворителен коледен концерт

четвъртък, 12 декември 2013 11:27 /
Начало:
четвъртък, 19 декември 2013 19:00
Край:
Място:
аула "Максима"
Подробности:

Измина доста време от последния ни голям концерт в аула „Максима“ на УНСС. Време бе да направим нещо ново, различно и полезно зa студентската общност. Тази година Студентският съвет организира ПРАЗНИЧЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ по случай Коледните и Новогодишните празници с участието на МИЛЕНИТА & FUNKY MIRACLE (очарователната певица и актриса от сериала „Под прикритие“, заедно с лайф бенда си) и талантливите ни колеги от Национална музикална академия (НМА).

Празничният концерт поставя началото на нова благотворителна кампания на Студентския съвет - продължение на кампанията “АЗ ПОМОГНАХ!”. Каузата е да се съберат средства за изграждането на спортна площадка на територията на Студентски град. Планираме съоръжението да включва зона за деца и стрийт фитнес, разположени на походящи зелени площи. Вярваме, че така ще дадем добър пример на всички за развитието на студентското градче, за здравето и забавлението на нашите състуденти и техните деца.

Идейният проект на новата благотворителна кампания и бъдещи конкретни дейности по инициативата ще бъдат представени по време на събитието!

Поканите за концерта са БЕЗПЛАТНИ и се раздават в кабинет 1009 на Студентския съвет всеки делничен ден от 10:00 до 16:00 часа. Дарител и съмишленик на студентската инициатива заплати сумата за всички 500 покани с благотворителна стойност по 10 лв. По време на концерта на сцената ще бъдат поставени урни, в които всеки от присъстващите ще може да направи своето лично дарение.

Ще се радваме ако и Вие се присъедините към нас, като ни помогнете да направим популярна тази наша инициатива, за да провокираме повече хора да прегърнат идеята за благотворителност и доброволчество.

Очакваме ви!

 

Екипът на Студентския съвет при УНСС