Конкурс за иновативни бизнес проекти

вторник, 15 октомври 2013 11:48 /
Начало:
Край:
вторник, 31 декември 2013
Място:
Подробности:

„Асарел-Медет” АД, чрез своята инвестиционна компания „Асарел-Инвестмънт“ ЕАД, обявява конкурс за набиране на иновативни бизнес проекти. Трите най-добри от тях ще бъдат подкрепени под формата на дялова инвестиция с общ фонд 200 000 евро.

Проектите, с които участниците кандидатстват в този конкурс, трябва да са свързани с някои от следните сектори: минна индустрия; преработвателна индустрия; компоненти и системи за енергийна ефективност и ВЕИ; химическа промишленост;  рециклиране на отпадъци и опазване на околната среда; електроника, електрически двигатели.

Участници в конкурса могат да бъдат физически лица над 18 години и юридически лица - стартиращи и утвърдени предприятия с иновативни бизнес идеи, за реализирането на които се търси финансов или стратегически инвеститор. Няма ограничение за горна възрастова граница на кандидатите за физическите лица и брой години на съществуване на българския пазар за юридическите лица.

Срокът  за подаване на документите е 31 декември 2013 г.

Повече информация може да получите на сайта на конкурса на адрес: http://www.asarel-contest.com/ и във facebook: Конкурс за иновативни бизнес проекти на "Асарел-Инвестмънт" ЕАД

 /http://www.facebook.com/KonkursInovativniProektiAsarelInvestment/.