Церемония по награждаването на "Студент на годината на УНСС 2013"

понеделник, 29 април 2013 9:02 /
Начало:
сряда, 15 май 2013 18:00
Край:
Място:
аула "Максима"
Подробности:

Студентският съвет при УНСС за втора поредна година организира събитието СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА, което се провежда под патронажа на проф.д.ик.н. Стати Статев, ректор на УНСС. Освен отличилите се студенти, любимите преподаватели и служители на университета също ще получат признание за добре свършената работа. 

В продължение на две седмици студентите имаха възможността да номинират своите фаворити сред преподавателите и служителите на УНСС. Победителят от преподавателския колектив ще бъде излъчен от десетимата финалисти, които събраха най-много номинации. Решаващата роля отново имат студентите в УНСС. Гласуването става на официалния сайт на събитието www.student.unwe-sc-org и ще бъде активно до 7.00 ч. на 13 май.

Церемонията по награждаването ще се проведе на  15 май в аула “Максима“ от 18.00 ч. Всички студенти са добре дошли да проследят кои ще бъдат отличените в категорията „Студент на годината“ с трите подкатегории - „Бакалавър“, „Магистър“, „Докторант“ и категорията „Студент-спортист на годината“, както и избраниците  за „Преподавател на годината“ и „Служител на годината“.  

Церемонията ще бъде съчетана с концерт по случай закриването на учебната 2012/2013 година. Участие в програмата ще вземат Marteen & Daze, No Comment, както и млади таланти от НМА и НАТФИЗ.

ВХОД СВОБОДЕН!

За повече информация може да се свържете с екипа на „Студент на годината 2013” на имейл [email protected], както и на официалния сайт на събитието www.student.unwe-sc.org