„Моята банка на бъдещето2.0.“ и стажантска програма 2013 на УниKредит Булбанк

вторник, 09 април 2013 14:37 /
Начало:
петък, 12 април 2013 12:30
Край:
Място:
зала "Научни съвети"
Подробности:

По покана на Бизнес клуб УНСС на 12 април (петък) от 12:30 ч. в зала „Научни съвети“ УниKредит Булбанк ще представи своите най-нови проекти, насочени  към студентите - „Моята банка на бъдещето2.0.“ и стажантска програма 2013.

Програмата се осъществява съвместно с онлайн платформата www.kosher.bg и е предназначена за студенти от различни университети и специалности, свързани с банковия бизнес – финанси, икономика, бизнес  администрация, маркетинг, информационни технологии, счетоводство и др. Участниците в „Моята банка на бъдещето 2.0.“ ще имат възможността да работят по реални бизнес проекти с подкрепата на мениджъри от УниKредит Булбанк. Зз тях ще се организират и обучения, а след края на програмата - стаж в банката. 

За да се включат в програмата студентите трябва да регистрират клуб по банкиране в онлайн платформата www.kosher.bg и да изразят желанието си да станат част от програмата „Моята банка на бъдещето 2.0” до 22 април.  След това УниКредит Булбанк ще се свърже с клубовете, за да ги информира за следващите стъпки. Програмата ще приключи до средата на юли т. г. Студентите могат да избират между шест проекта, които са в областите Корпоративно банкиране, Банкиране на дребно и информационни технологии, Маркетинг и комуникации, Развитие на бизнеса.

Освен възможността за работа по проекти УниКредит Булбанк дава шанс на 400 студенти да започнат стаж в банката. Стажантска програма се провежда за седма поредна година. От 2007 г. досега около 1850 стажанти са направили първите си стъпки в кариерата с УниКредит Булбанк. През миналата година 25% от участвалите в стажантската програма са останали на работа в банката.

Направете предварителна безплатна регистрация на – www.mybankofthefuture.eventbrite.com

Събитието се организира с подкрепата на Студентския съвет при УНСС.