Обучителен семинар за кариерна предподготовка

вторник, 02 април 2013 9:44 /
Начало:
събота, 06 април 2013 11:00
Край:
Място:
Подробности:

 

„Бизнес клуб УНСС“ стартира поредица от събития през aприл, които включват обучения и семинари, насочени към получаването на реален опит и ценни умения за успешната кариерна подготовка на кандидатите за работа.

На 6 април (събота) от 11:00 ч. ще се проведе обучителен семинар на тема  „Как да кандидатстваме за работа – поведение по време на интервю за работа, изготвяне на автобиография и мотивационно писмо”.

Обучението обединява съвременните успешни практики при кандидатстване за работа през погледа на един от най-известните бизнес треньори в България – Иван Диков. Гост-лекторът е обучил над 2800 души, като повече от 700 - в сферата на кариерната предподготовка. Магистратурата му по организационна психология обогатява практическото обучение с теории от бизнес етикета, социалната интелигентност и управление на впечатлението.

В първият модул на обучението „Документи“  Иван Диков ще сподели някои съвети при подготовка на CV и мотивационно писмо, като наблегне на стандартните грешки и възможността за „нестандартни решения“.  В модул „Поведение по време на интервю“ гост-лекторът ще разгледа структурата на интервюто, ще даде съвети за „езика на тялото“ по трудовете на Алън Пийз, ще акцентира върху “Impression management”. Студентите ще бъдат запознати с изкуството да представят себе си по правилния начин още при първата среща, което е необходимо не само при намирането на работа, но и въобще в живота.

Участието в обучението изисква предварителна регистрация, която може да направите на http://predpodgotovka.eventbrite.com/

Събитието се организира с подкрепата на Студентския съвет при УНСС.