Стажантска програма на RBS за бъдещи бизнес лидери

понеделник, 01 април 2013 9:02 /
Начало:
вторник, 09 април 2013 15:00
Край:
Място:
голяма конферентна зала
Подробности:

УНСС ще бъде домакин на първото за България представяне на американска платена стажантска програма за развитие на бизнес умения у младите кадри. Събитието се организира със съдействието на Студентския съвет и ще запознае участниците с един нетрадиционен, но ефективен метод на обучение.

Младите хора без професионален опит срещат трудности на пазара на труда. Най-основната е:  много кандидати за малко работни места. Това предизвикателство означава, че студентите трябва да търсят алтернативни начини за отличаване сред връстниците си и оптимално представяне пред бъдещия работодател. А защо пътят към постигането на тази цел да не минава през една иновативна стажантска програма в СОЩ?

На 9 април (вторник) от 15:00 ч. в голямата конферентна зала ще бъде представена Requisite Business Skills Internship. Програмата е ориентирана към европейските студенти, които според нейния създател Джейсън Ревил се отличават с целеустременост, високо ниво на образование и добър английски.

Програмата предлага на участниците ценен и платен професионален опит в САЩ. Тя залага на иновативния подход на емоционалната интелигентност - умението да определяш, оценяваш и управляваш емоционалното поведение на себе си и другите. Според RBS именно развитието на коефициента на емоционална интелигентност предопределя пътя на успешния лидер.

Стажът въвлича студентите в автентична бизнес обстановка, която им позволява да придобият ценна практика, по-висока квалификация, бърз професионален напредък, а защо не и отворени врати за мениджърски позиции. RBS постига това чрез ежедневни обучения в материята на емоционалната и социалната интелигентност. Сред основните умения, които участниците ще развият са увереност, лидерски качества, умения за водене на преговори и презентиране, управление на връзките.

Повече за детайлите на програмата и предимствата, които тя предлага ще научите от самия Джейсън Ревил. Нещо повече, стажантите могат да кандидатстват независимо от годината си на обучение или направлението си в университета. Това е една възможност студентите да се запознаят с културата на работа зад океана и да възприемат най-доброто от нея за бъдещото си кариерно развитие!

За повече информация посетете страницата на Requisite Business Skills: http://requisitebusinessskills.com/index.html

или страницата им във Facebook: https://www.facebook.com/pages/Requisite-Business-Skills-Internship/129907610521626