Възможност за кариерно развитие като ръководител на полети

четвъртък, 28 март 2013 14:13 /
Начало:
сряда, 17 април 2013 18:00
Край:
Място:
зала 2019
Подробности:

През 2012 г. държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“ (ДП РВД) обяви постоянен прием на документи на кандидати за обучение „ръководител на полети“, като  процесът на кандидатстване вече е максимално улеснен. За целта е изградена специална уеб платформа, достъпна на адрес www.atcos.bg. Кандидатите трябва да попълнят кратък формуляр и да изпратят комплекта документи.

Привличането на кандидати е приоритет и през 2013 г. след големия интерес към Дните на отворени врати. През май вратите на ДП РВД отново са отворени за всички, които отговарят на необходимите изисквания, а до края на годината предстои да се проведат общо четири издания „Ден на отворени врати“, по време на които кандидатите ще бъдат запознати с детайлите около подбора и обучението и ще посетят оперативната зала. На лотариен принцип ще бъдат избрани четирима участници, които реално ще се докоснат до работната атмосфера в оперативната зала, ставайки „Ръководител на полети за един ден”. Подробна информация за предстоящите „Дни на отворени врати”, както и датите на провеждането им, записването и участието, ще бъде публикувана през април на официалния уеб сайт на ДП РВД: www.bulatsa.com.

През април екип на ДП РВД поетапно ще посети университети, за да се срещне със студентите и да представи професията като възможност за кариерно развитие. Срещата в УНСС ще е на 17 април (сряда) от 18.00 ч. в зала 2019.

Събитието се осъществява със съдействието на Междууниверситетския център за развитие на кариерата