Официално представяне на „Бизнес клуб УНСС“

сряда, 06 март 2013 16:04 /
Начало:
понеделник, 11 март 2013 18:00
Край:
Място:
зала "Тържествена"
Подробности:

 

На 11 март (понеделник) от 18.00 ч. в зала "Тържествена" ще се състои официалното представяне на "Бизнес клуб УНСС” На събитието ще присъстват представители на университетското ръководство, факултет „Международна икономика и политика“, изтъкнати бизнесмени, партньорски организации и др.

„Бизнес клуб УНСС” е съвместен проект на факултет „Международна икономика и политика” и Студентския съвет.  Той ще организира  публични лекции на експерти от бизнес  средите в страната, специализирани обучения за студенти, дискусии по икономически, политически и социални въпроси и др. Целите на организацията са образователни, професионални и социални, ориентирани към развитието на младите хора с помощта на ментори от бизнес сектора.

Тематиката на предстоящите събития ще провокира студентите да погледнат по нов начин на сътрудничеството между бизнеса и висшите училища -като двустранен процес, в който всяка страна трябва да бъде активна.

Повече информация за събитията и връзка с „Бизнес клуб УНСС“ ще намерите на www.unwe.biz или на страницата на клуба в социалната мрежа Facebook.

За контакти: Байчо Георгиев, 0887 891 895, [email protected]