Huawei открива обучителната си програма си за таланти “Seeds for the Future” за 2024 г.

понеделник, 01 април 2024 13:50 /
Начало:
Край:
неделя, 05 май 2024
Място:
Подробности:

На 1 април 2024 г. започва кандидатстването по водещата програма на Huawei  за студенти “Seeds for the Future”. Програмата предоставя на млади таланти от цял свят възможност да участват в краткосрочни обучения, глобални конкурси и текущи дейности, съсредоточени около цифровите технологии, като им осигурява важна платформа за разбиране на иновациите в индустрията, междукултурен обмен и развиване на предприемачески дух.

През 2024 година програмата “Seeds for the Future” предоставя на победителите изцяло присъствено обучение, което ще се проведе в Рим, Италия през първата седмица на юли.

Изискванията към кандидатите за програмата са да бъдат действащи студенти, да владеят свободно английски език, да проявяват силен интерес към информационните и комуникационни технологии, и да са готови да придобият нови знания и умения.

Необходимо е те да предоставят CV, мотивационно писмо и кратко видео на английски език с продължителност до 3 минути на тема „Какво е бъдещето на ИКТ технологиите и изкуствения интелект?“.

Документите се изпращат на [email protected] или [email protected] до 5 май 2024 г.

Повече информация ТУК