Менторско кафе с Фонда на фондовете

петък, 12 януари 2024 16:01 /
Начало:
петък, 19 януари 2024 10:00
Край:
петък, 19 януари 2024 12:00
Място:
Малка конферентна зала и кабинет 1008
Подробности:

Стартъп хъбът към Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) на УНСС кани всички студенти с иновативни стартъп идеи на събитието „Менторско кафе с Фонда на фондовете“ на 19 януари 2024 г. от 10.00 до 12.00 часа в кабинет 1008.

Гост-менторите д-р инж. Дочка Василева, и.д. директор на управление „Проектна информация и финансиране“ на Фонд мениджър на финансови инструменти в България (ФМФИБ) и г-н Ивайло Иванов, директор на Founder Institute Eastern Europe ще отговорят на всички въпроси, свързани с реализирането на стартъп проект:

  • От къде да започнем;
  • Изготвяне на план;
  • От какъв екип имаме нужда;
  • Успешни стъпки за стартиране на проекта;
  • Източници на финансиране и др.

За да се включите в събитието, заявете своето участие до 18 януари 2024 г. на имейл: [email protected], тел. 02 / 8195 219.

Побързайте, местата са ограничени!


Фонд на фондовете („Фонд мениджър на финансови инструменти в България“ ЕАД) разпределя целево публични средства от европейски програми и национално съфинансиране чрез специализирани механизми за подкрепа (финансови инструменти). Дружеството гарантира ефективно и устойчиво използване на европейските средства и изгражда капацитет за управление на финансови инструменти на национално ниво. Неговата основна мисия е подпомагането на иновативните идеи да се превръщат в успешни бизнеси чрез привличането на чужди инвестиции.

The Founder Institute е най-доказаната мрежа в света за превръщане на идеи във финансируеми стартиращи фирми в глобалния бизнес. Към днешна дата FI е помогнал за стартирането на над 7000 компании в над 200 града и шест континента. Компанията е основана през 2009 г. от серийния предприемач Адео Реси и неговия колега Джонатан Гричан. Идеята за програмата е породена от работата на TheFunded.com, където става ясно, че на повечето предприемачи в етапи на идеят и стартиране им липсват структура, обратна връзка и мрежа за поддръжка, необходими за успеха.