Доц. д-р Димитър Динев ще представи своите книги и ще запознае аудиторията с темата „Икономическите измами и интелектуалната собственост“, част от Университетската седмица на книгата

сряда, 25 октомври 2023 15:43 /
Начало:
понеделник, 06 ноември 2023 15:00
Край:
Място:
Библиотека на УНСС
Подробности:

  

На 6 ноември 2023 г. от 15.00 ч. в Бибилиотеката на УНСС, в рамките на Университетската седмица на книгата, доц. д-р Димитър Динев ще представи своите книги и ще запознае аудиторията с темата „Икономическите измами и интелектуалната собственост“.

Доц. д-р Димитър Петров Динев е преподавател в катедра „Финансов контрол“ на УНСС.

Сертифициран проверител на измами (CFE) към Асоциацията на сертифицираните проверители на измами (ACFE) в САЩ и сертифициран експерт-проверител на измами към АПИИ.

Автор е на множество книги, сред които: „Икономическите измами“ в две части –  част I и част II, „Счетоводните измами: разкриване и превенция“, „Измерване и одитинг на дейността на държавните организации“ и „Оценка на риска от измами в публичния сектор“. Създател е на редица модели за разпознаване и разкриване на измами – „3D модел за оценка на риска от измами“, „Компасът на Динев“ за разкриване на измами“, „Пъзелът на разследването“ и др.