Официално закриване на IV издание на университетската седмица на книгата – представяне на книгата албум „Духът прави силата“, посветена на едноименното събитие, проведено под патронажа на ректора проф. д-р Димитър Димитров

сряда, 25 октомври 2023 14:43 /
Начало:
петък, 10 ноември 2023 16:00
Край:
Място:
зала „Тържествена“
Подробности:

     

Организационният комитет на художествено-творческото събитие „Духът прави силата“, ви кани на 10 ноември (петък) 2023 г. от 16.00 ч. в зала „Тържествена“ на представянето на едноименната книга албум. Тя е посветена на проведеното под патронажа на ректора проф. Димитър Димитров на 19 октомври 2022 г. първо по рода си художествено-творческо събитие в УНСС. Тази инициатива даде трибуна за изява на непознатите и познатите таланти на преподаватели, студенти и служители!

Заповядайте да съпреживеем отново силата на духа и ентусиазма на творчеството, припомняйки си знаменателни моменти от музикално-поетичния спектакъл и художествената изложба!

С представянето на лимитираното издание на книгата албум „Духът прави силата“, запечатала на страниците си творческия заряд и вдъхновението на голямото академично семейство на УНСС, ще бъде официално закрито IV издание на университетската седмица на книгата.