Откриване на процедура за подбор за заемане на академичната длъжност „асистент” в катедра „Частноправни науки” на ЮФ

понеделник, 03 юли 2023 9:32 /
Начало:
Край:
събота, 05 август 2023
Място:
УНСС, Корпус И, кабинет 1106
Подробности:

  

На заседание на катедрения съвет, проведено на 28.06.2023 г., катедра „Частноправни науки” на ЮФ взе решение за откриване на процедура за подбор за заемане на  академичната длъжност „асистент” в катедрата за две места.

Процедурата ще се проведе при условията и сроковете съгласно приетите от катедрата Правила за подбор на кандидати за заемане на академичната длъжност „асистент” в катедра „Частноправни науки” на ЮФ.

Кандидатите, които отговарят на изискванията на Правилата и желаят да участват в процедурата за подбор следва да подадат заявление и да приложат необходимите документи в срок до 5 август 2023 г.

Заявленията и документите към тях се подават при административния секретар на катедра „Частноправни науки”, УНСС, Корпус И, кабинет 1106. Заявлението и документите могат да се подават и на електронен адрес: [email protected], като в този случай трябва да бъдат подписани и сканирани или подписани с квалифициран електронен подпис. Кандидатите следва да имат готовност за представяне на документи в оригинал при поискване от комисията за провеждане на подбора.

 

Правила за подбор