Президентът Плевнелиев и ректорът проф. Статев ще открият конференция на тема „Предпоставки и перспективи за устойчив икономически растеж в България и Европа”

понеделник, 25 юни 2012 13:56 /
Начало:
вторник, 26 юни 2012 10:30
Край:
вторник, 26 юни 2012 14:00
Място:
УНСС, Голяма конферентна зала
Подробности:

Президентът Росен Плевнелиев и ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев ще открият на 26 юни (вторник) от 10.30 часа в голямата конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство конференция на тема „Предпоставки и перспективи за устойчив икономически растеж в България и Европа”. 

Във форума, който се организира от УНСС и Администрацията на президента, ще вземат участие директорът в Генерална дирекция „Икономически и финансови въпроси" в Европейската комисия Ищван Шекели и експерти на Комисията, известни икономически анализатори на УНСС, Института за икономически изследвания при БАН, Центъра за либерални стратегии, Центъра за икономическо развитие, Института за пазарна икономика, Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност, „Индъстри Уоч”, Центъра за изследване на демокрацията, Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност и Института за икономическа политика.

Дискусията ще бъде предавана пряко в интернет на адрес:

growth-forum-live.unwe.bg.