„Зелената линейка“ на БНТ с безплатни прегледи за студентите

четвъртък, 05 април 2012 14:02 /
Начало:
петък, 06 април 2012 10:00
Край:
петък, 06 април 2012
Място:
Подробности:

Ако ежедневието ви е забързано и никога не ви остава време за лечение, то сега предаването „Зелената линейка" на БНТ ще ви помогнат да се прегледате напълно безплатно. Прегледите ще се правят с най-нова и модерна апаратура от д-р Гайс Бадер, спечелил голямата награда в третото издание на конкурса „Мениджър на дентална практика“ за 2011 г.

Кой може да включи?

Всеки студент или докторант на УНСС

Защо да участвам?

-           от всички присъстващи на лотариен принцип ще бъдат изтеглени трима, които ще получат напълно безплатно професионално избелване на зъби - още същия ден.

-           ще бъдат раздавани безплатни комплекти за лична зъбна хигиена с конци, четки и т.н.

-           на всички желаещи ще се премери и PH-то в устната кухина, което често е причина за развитие на кариеси – безплатно!

-           хората с най-голяма нужда от зъболекарски услуги ще бъдат лекувани в клиниката на д-р Гайс отново безплатно, като лечението ще бъде започнато още същия следобед.

Какво мога да науча повече?

Д-р Гайс ще отговаря на всякакви въпроси на студенти за новостите при зъболечението - митове и заблуди, импланти, фасети, естетична зъбна хирургия и т.н. В учебна зала на университета ще бъдат прожектирани и различни анимации по темата. Не става дума за лекция, а за съвсем непосредствена и неформална среща със зъболекаря на „Зелената линейка”.

Кога и къде да дойда?

6 април (петък) от 10.00 часа пред централния вход на УНСС

Очакваме ви!

Събитието се провежда със съдействието на Студентския съвет при УНСС.