Шесто издание на „Бизнесът в действие“

петък, 23 март 2012 21:01 /
Начало:
петък, 23 март 2012
Край:
неделя, 25 март 2012
Място:
УНСС
Подробности:

Софийското издание на „Бизнесът в действие" е събитие-предизвикателство, реализирано ежегодно от студентската организация AIESEC. То ще се проведе на 23, 24 и 25 март в УНСС.

По време на тазгодишното шесто издание на бизнес форума водещи фирми ще се срещнат със студенти и ще ги предизвикат с решаване на реални бизнес казуси. Сред партньорите на „Бизнесът в действие" до момента са били компании лидери на пазара като Bulwork, ICB, Infragistics, SCHNEIDER, Renault, Enel, Devin, SAP, Roca, Earnest and Young, Ficosota Syntez, PWC, Baumit, SAP и HP България.

"Бизнесът в действие 2011", който протече при невероятен сред студентите интерес, бе под патронажа на министъра на икономиката, енергетиката и туризма. При тазгодишното издание на форума желаещите да участват студенти ще преминат през етап на селекция под формата на онлайн въпросник, който ще допринесе компаниите да получат компетентни участници, а делегатите да имат шанс да покажат уникалните си способности точно в областта, в която са най-запознати. Формулярът за участие бe отворен на 1 март, а крайният срок бе 18 март.

Събитието ще започне с откриване и презентации, дискусии и обучителни семинари, изготвени от специализирани обучителни компании и харизматични обществени личности. През втория ден ще се проведе представяне на компаниите, като всяка ще има свой информационен щанд. При решаването на казуси предварително селектираните участници ще бъдат разделени на отбори и ще работят на състезателен принцип. На третия ден състезанието ще продължи и ще се представят решенията, а в късния следобед ще бъдат наградени победителите.

Повече информация ще намерите на официалния сайт на събитието - http://bip.aiesec.bg/. Можете да се присъедините и към Facebook страницата на проекта https://www.facebook.com/bip.aiesec.bg.