Дискусионен форум по проект „Политика на партньорство в подкрепа на ученето през целия живот, иновациите и промяната”

петък, 03 ноември 2017 8:54 /
Начало:
четвъртък, 09 ноември 2017 9:30
Край:
Място:
малка конферентна зала
Подробности:

ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ

Проект „Политика на партньорство в подкрепа на ученето през целия живот, иновациите и промяната”,

изпълняван по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020

9 ноември, 9,30 ч., малка конферентна зала 


 

Форумът се организира в рамите на проект № BG05M9OP001-4.001-0065 с наименование „Политика на партньорство в подкрепа на ученето през целия живот, иновациите и промяната”. Проектът се изпълнява от ИСК при УНСС, в партньорство с Департамент „Труд и социална икономика“, правителство на Фландрия, Белгия, с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз по процедура BG05M9OP001-4.001 „Транснационални и дунавски партньорства за заетост и растеж“.

Инициативата адресира проблемите, свързани с несъответствията между търсени и предлагани умения на пазара на труда в България и провинция Фландрия, Белгия, посредством идентифицирането и трансфера на добри практики и нови подходи и модели, които да подпомогнат обмена на опит за въвеждането на социални иновации, свързани с подобряването на равния достъп на заетите до учене през целия живот (УЦЖ). В основата на настоящия проект стои адаптирането и пилотното прилагане на идентифицираните по проекта добри практики в сферата на УЦЖ, посредством разработването на обучително съдържание (вкл. препоръки към политиките по УЦЖ) и организирането на обучения за представители на целевата групи по проекта – наети и самостоятелно заети лица.

Приложена към настоящата покана, ще намерите програма на дискусионния форум.

Моля, при интерес от Ваша страна за участие в събитието, да попълните и изпратите приложената регистрационна форма на посочените по-долу електронни адреси.

С уважение,

доц. д-р Тодор Тодоров,

ръководител на проекта

За потвърждение на участие в събитието: доц. д-р Тодор Тодоров, ИСК при УНСС, тел. 0887 867 054, и-мейл: [email protected] 

Румяна Накова, ИСК при УНСС, тел. 02/ 862 10 69, и-мейл: [email protected]