Университетска библиотека

Подписан е договорът за модернизация на Университетската библиотека

понеделник, 06 февруари 2023 8:48

 Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров и арх. Мирослав Кръстев, управител на „Одая архитекти“ ООД, подписаха договор за изготвяне на архитектурен проект за модернизация на Библиотеката на УНСС. Договорът за първия етап включва изготвяне на архитектурния проект с триизмерна визуализация на помещенията (читални, заемна, отворени пространства), както и проект за обновяване на електрическата инсталация, отоплението, вентилацията и климатизацията.

 „УНСС работи активно за подобряване на учебния процес, не само чрез откриване на нови специалности и сътрудничество с университети в страната и чужбина, но и чрез модернизиране и подобряване на учебната среда“, разясни една от основните политики, провеждани от УНСС, ректорът проф. д-р Димитър Димитров.

 На подписването присъстваха и Петър Петров - Директор на Университетска библиотека, проф. д-р Цветана Стоянова - Заместник-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, отговарящ за библиотеката, проф. д.ик.н. Кирил Стойчев - помощник-ректор, който ще наблюдава изпълнението на дейностите, в.и.д. зам.-директор на дирекция „Управление на собствеността“ и началник на отдел „Обществени поръчки и търгове“ Самуил Авдала. (от ляво нa дясно)

Галерия снимки от Подписан е договорът за модернизация на Университетската библиотека ...