Университетска библиотека

Ново споделено пространство ще бъде изградено в Библиотеката с помощта на УниКредит Булбанк АД

четвъртък, 02 февруари 2023 15:35

Дългогодишното сътрудничество между УНСС и УниКредит Булбанк АД продължава с развитието на идеята за изграждане на ново споделено пространство в Библиотеката на Университета,  с което ще се обогатят обучителните възможности за студентите. 

На срещата присъстваха Мартин Петков, член на Съвета на настоятелите в УНСС и служител на УниКредит Булбанк АД,  проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор на УНСС, Мария Караманолева, мениджър „Програми за развитие и работодателска марка“ в УниКредит Булбанк АД, Искрин Георгиев, архитект, Ева Илиева, специалист „Управление на проекти“  и Любен Болгуров, архитект - и тримата от УниКредит Булбанк АД и директорът на библиотеката Петър Петров (от ляво на дясно).

„Старата гардеробна на Библиотеката, която отдавна не се ползва, ще се превърне в нов модерен комуникационен кът за студентите, в който те ще могат да обсъждат проектите, по които работят, да разработват курсовите си работи, да общуват без да пречат на останалите посетители на Библиотеката“, каза проф. д-р Цветана Стоянова.

„Центърът ще бъде „шумното място“ на Библиотеката, където студентите ще могат да разговарят, да дискутират, да споделят мисли и идеи“, каза директорът на Библиотеката Петър Петров.

Предстои Центърът да бъде изграден до април 2023 г.


Галерия снимки от Ново споделено пространство ще бъде изградено в Библиотеката с помощта на УниКре ...