Чуждестранни кандидат-студенти и студенти

Ден на чуждестранния студент

петък, 01 март 2013 13:52

             На 20.03.2013 г. за втора поредна година в УНСС се проведе Ден на чуждестранния студент, който беше организиран от Студентската асоциация за изследване на международните отношения (САИМО), Студентският съвет и Университетския център за мобилност на студенти и преподаватели. На събитието присъстваха проф. д-р Огнян Симеонов - първи зам. ректор и зам. ректор по обучението в ОКС "бакалавър", както и доц. д-р Вера Пиримова - директор на Университетския център за мобилност на студенти и преподаватели.

international_a87ff_DSC_0574re.JPG

            Приветствие към участниците отправи Антоан Шотаров - председател на Студентския съвет. С много сърдечност приветства участниците и доц. д-р Вера Пиримова.


            Презентации с много снимки и впечатления направиха студенти, обучаващи се в УНСС по програма Еразъм. Новият университетски подсайт за чуждестранните студенти, съдържащ богата информация на български и английски език беше презентиран от Анита Цанева - ръководител сектор "Чуждестранни студенти и европриложения към дипломите".

            Чуждестранните студенти Марианна Казанжи, Анна Русева, Ирина Тулуш, Ирина Кайряк и Злата Иванова завършили с отличен успех през последния семестър бяха наградени.


Галерия снимки от Ден на чуждестранния студент ...