Регионален център за дистанционно обучение - Хасково

Дипломите си получи випуск 2017 на РЦДО-Хасково

сряда, 06 декември 2017 14:00

Тържествено бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалностите „Икономика“, „Счетоводство и контрол“, „Бизнес администрация“ и на магистрите от специалностите „Счетоводство и контрол“, „Публични финанси“ и „Бизнес администрация“ в Регионалния център за дистанционно обучение (РЦДО) в Хасково.

Абсолвентите

Церемонията беше открита от директора на РЦДО доц. д.ю.н. Живко Драганов, който насърчи абсолвентите да не престават да се развиват и да търсят знания. Дипломантите бяха приветствани и от доц. д-р Стела Ралева, заместник-ректор по обучението в ОКС „магистър“ и дистанционно обучение, доц. д-р Миланка Славова, заместник-ректор по обучението в ОКС „бакалавър“ и продължаващо обучение, проф. д-р Маргарита Александрова, директор на Центъра за дистанционно обучение. 

Доц. Стела Ралева връчва дипломи на абсолвентите

Доц. д-р Миланка Славова по време на връчването. Вдясно: доц. д.ю.н Живко Драганов


Доц. Славова призова завършващите да бъдат горди възпитаници на нашия университет и посочи, че качеството на образованието и изискванията в РЦДО-Хасково не се различават от тези в УНСС-София, където преподават същите професори, доценти, асистенти. 

Проф. д-р Маргарита Александрова

За отличен успех бяха отличени бакалаврите Петя Петрова, специалност „Бизнес администрация“, Нурсен Аптиджемил, специалност „Счетоводство и контрол“, и Александра Латунова, специалност „Икономика“, а при магистрите – пълният отличник от специалност „Бизнес администрация“ Красимир Янев. 

Вече с дипломи

Галерия снимки от Дипломите си получи випуск 2017 на РЦДО-Хасково ...