Регионален център за дистанционно обучение - Хасково

Тържествено бе открита новата академична учебна година в РЦДО-Хасково

понеделник, 09 октомври 2017 11:33

Рекорден брой първокурсници – 177, ще се обучават в специалностите „Бизнес администрация“, „Икономика“ и „Счетоводство и контрол“ в Регионалния център за дистанционно обучение (РЦДО) в Хасково през новата академична учебна година, която беше открита на 7 октомври. На тържеството присъстваха доц. д-р Стела Ралева, зам.-ректор по обучението в ОКС “магистър“ и дистанционно обучение, проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-директор на РЦДО и ръководител на специалност „Счетоводство и контрол“, доц. д-р Ваня Иванова, ръководител на специалност „Икономика“ и доц. д-р Цветана Стоянова, научен секретар на катедра „Управление“.

 cde-haskovo_07490_DSC_0023.JPG

По време на тържественото откриване. Отдясно наляво: проф. Фесчиян, доц. Ралева, доц. Иванова и доц. Стоянова

Доц. д-р Стела Ралева (на снимката долу) приветства първокурсниците от името на ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев и откри новата академична учебна година. „От днес вие ставате част от най-големия и най-престижен български университет, който създава икономическия елит на нацията“, отбеляза доц. Ралева. Тя подчерта, че РЦДО-Хасково е най-големият и най-успешният център за дистанционно обучение в страната.

Доц. д-р Ваня Иванова представи учебния план и спецификата на обучението в специалност „Икономика“ и пожела на студентите четирите години в РЦДО-Хасково да бъдат както полезно, така и хубаво изживяване (на снимката  долу).

 

Доц. д-р Цветана Стоянова представи учебния план и възможностите за обучение в специалност „Бизнес администрация“ и отбеляза, че в днешния комерсиален свят е задължително да се възползваме от най-доброто обучение (на снимката долу).

Проф. д-р Даниела Фесчиян (на снимката долу) представи  специалност „Счетоводство и контрол“ и спецификата на дистанционното обучение. Тя отбеляза, че УНСС е високотехнологичен университет и че тазгодишните първокурсници са първите, които ще имат електронна студентска книжка. „Скъпи колеги, пожелавам ви да съхраните и умножите своя младежки устрем и любознателност, с енергията на младостта да защитавате името на нашия университет, да бъдете достойни продължители на това, което с много труд и себеотрицание са създали нашите предшественици“, призова проф. Фесчиян.  

  

Първокурсниците

Галерия снимки от Тържествено бе открита новата академична учебна година в РЦДО-Хасково ...