Обновено: вторник, 10 август 2021 11:44

Учебно-оздравителна база - Равда

Информация относно карти за почивка   УОБ – Равда

през месец септември 2021 г.

Уважаеми колеги,

Уведомяваме Ви, че във връзка с провеждането на мероприятия като семинари, конференции и обучителни програми, в периода от 08.09 до 25.09.2021 г. в Учебно-оздравителна база – Равда карти за почивка няма да се предлагат. Съжаляваме за причиненото неудобство, но събитията са планирани и договорени още през месец април, тъй като поради епидемиологичната обстановка в страната, тяхното провеждане през 2020 г. не беше възможно.

Правила за организиране на почивния сезон през 2021 г. 

Молба за настаняване в почивния сезон през 2021 г.

Заповед на ректора във връзка с COVID-19

Учебно-оздравителната база на УНСС в Равда предлага отлични възможности за краткотраен и дълготраен отдих.

В периода 21 септември – 31 май, тя е отворена и за външни организации за провеждане на събития:

  • семинари, конференции, обучения, симпозиуми и други организирани мероприятия;
  • тийм билдинг срещи;
  • спортни лагери;
  • зелени училища.

Базата е изцяло обновена и осигурява много добри условия за провеждане на такива прояви. Непрекъснато и стриктно се следи и за спазването на всички противоепидемиологични мерки, свързани с COVID – 19.

Конферентните зали са две – голяма (80 места) и малка (16 места), оборудвани с голям екран с мултимедиен проектор, флипчарт и озвучаване с безжични микрофони. Има място за разполагане на кабина за симултанен  превод. Базата разполага с 45 стаи (единични, двойни и тройни). Всяка стая има баня и тоалетна, тераса, климатик, хладилник, телевизор, удобна мебелировка.

В сградата има лоби бар и стол-ресторант със закрита зала и тераса. Храната (закуска, обед, вечеря) може да се сервира с индивидуален куверт или на блок маса. Има възможност за организиране на кафе-паузи с топли и студени напитки. В цялата сграда има безжичен интернет и кабелна телевизия.

На разположение на гостите са фитнес зала, маса за тенис и сауна. Базата на УНСС има собствен паркинг. Сградата се намира на удобно и достъпно място – на 5 минути пешеходно разстояние  от централния плаж и на 150 м. от автобусната спирка.

В близост са забележителности като паметната плоча на изселниците от Егейска Македония в Равда, историческото място на битката при р. Ахелой, музеят и калните бани в Поморие, както и посетителският център Поморийско езеро – част от миграционния път на птиците Виа Понтика. Гостите могат да разгледат също стария Несебър, обект на ЮНЕСКО, част от световното културно наследство.

Цените за нощувки и храна са според Наредбата за командировките в страната,

наемът за залите е по договаряне.

 

Контакти:

Учебно-оздравителна база на УНСС

с. Равда, ул. „Крайбрежна“ №2

Телефони за връзка:

Георги Маринов (управител): 0888 100 835

 тел. и факс: 0554 66080

Рецепция: 0554  66526 / 0554 66527