Ректорът на УНСС връчи приза „Бранд Тракия“ на годишните награди „Чудесата на България“ за 2023 г.

понеделник, 11 септември 2023 13:29

Разглеждате снимки от Ректорът на УНСС връчи приза „Бранд Тракия“ на годишните награди „Чудесата на България“ за 2023 г.

Вижте пълен текст на Ректорът на УНСС връчи приза „Бранд Тракия“ на годишните награди „Чудесата на България“ за 2023 г.

Ректорът на Университета за национално и световно стопанство проф. д-р Димитър Димитров връчи отличието &bdquo;Бранд Тракия&ldquo; на един от най-старите исторически музеи в България &ndash; Регионалния исторически музей &ndash; Пазарджик, за модернизацията на музея и за експозицията на невероятното Равногорско съкровище. Отличието получи Борис Хаджийски, директор на музея, по време на Третия международен форум &bdquo;Бранд България &ndash; докосни чудесата&ldquo;, организиран от Общество &bdquo;Културно наследство&ldquo; &ndash; официален представител за България на най-голямата европейска организация за опазване на културното наследство &bdquo;Европа Ностра&ldquo; и медия &nbsp;&bdquo;Стандарт&ldquo;.<br>По време на форума бяха раздадени и годишните награди &bdquo;Чудесата на България&ldquo; за 2023 г. УНСС е един от съучредителите на Общество &bdquo;Културно наследство&ldquo;.

Ректорът на Университета за национално и световно стопанство проф. д-р Димитър Димитров връчи отличието „Бранд Тракия“ на един от най-старите исторически музеи в България – Регионалния исторически музей – Пазарджик, за модернизацията на музея и за експозицията на невероятното Равногорско съкровище. Отличието получи Борис Хаджийски, директор на музея, по време на Третия международен форум „Бранд България – докосни чудесата“, организиран от Общество „Културно наследство“ – официален представител за България на най-голямата европейска организация за опазване на културното наследство „Европа Ностра“ и медия  „Стандарт“.
По време на форума бяха раздадени и годишните награди „Чудесата на България“ за 2023 г. УНСС е един от съучредителите на Общество „Културно наследство“.

Страница:

Галерия снимки от Ректорът на УНСС връчи приза „Бранд Тракия“ на годишните награди „Чудесата на Бъ ...