Публична лекция „Успешен корпоративен мениджмънт – стратегическо планиране, бюджетиране, формиране на екипи“

четвъртък, 11 май 2023 15:35

Разглеждате снимки от Публична лекция „Успешен корпоративен мениджмънт – стратегическо планиране, бюджетиране, формиране на екипи“

Вижте пълен текст на Публична лекция „Успешен корпоративен мениджмънт – стратегическо планиране, бюджетиране, формиране на екипи“

&bdquo;Човек, който със знанията, уменията и опита си може да вдъхнови нашите студенти&ldquo;, обясни мотивите за поканата на лектора проф. д-р Румен Брусарски.<em><br></em>Г-н Николай Петров се спря на елементите, които създават успешния корпоративен мениджмънт, на трите важни етапа, през които трябва да се премине в този процес, а именно - стратегическо планиране, бюджетиране и формиране на екипи. &bdquo;За изготвянето на стратегията е необходима голяма предварителна подготовка, защото грешната стратегия води или би могла да доведе до големи финансови загуби&ldquo;, каза лекторът. Предварителните данни, които е необходимо да се съберат, включват макроикономическа информация, данни за външната среда, както и за вътрешната, данни за конкуренцията, за използването на технологиите и др. И въз основа на тях се изготвя стратегията.

„Човек, който със знанията, уменията и опита си може да вдъхнови нашите студенти“, обясни мотивите за поканата на лектора проф. д-р Румен Брусарски.
Г-н Николай Петров се спря на елементите, които създават успешния корпоративен мениджмънт, на трите важни етапа, през които трябва да се премине в този процес, а именно - стратегическо планиране, бюджетиране и формиране на екипи. „За изготвянето на стратегията е необходима голяма предварителна подготовка, защото грешната стратегия води или би могла да доведе до големи финансови загуби“, каза лекторът. Предварителните данни, които е необходимо да се съберат, включват макроикономическа информация, данни за външната среда, както и за вътрешната, данни за конкуренцията, за използването на технологиите и др. И въз основа на тях се изготвя стратегията.

Страница:

Галерия снимки от Публична лекция „Успешен корпоративен мениджмънт – стратегическо планиране, бюдж ...