Публична лекция „Успешен корпоративен мениджмънт – стратегическо планиране, бюджетиране, формиране на екипи“

четвъртък, 11 май 2023 15:35

Разглеждате снимки от Публична лекция „Успешен корпоративен мениджмънт – стратегическо планиране, бюджетиране, формиране на екипи“

Вижте пълен текст на Публична лекция „Успешен корпоративен мениджмънт – стратегическо планиране, бюджетиране, формиране на екипи“

После той се спря на бюджетирането, което включва описание на всички планирани приходи и разходи. &bdquo;Бюджетът трябва да е точен, ясен и функционален&ldquo;, обобщи г-н Петков. Той наблегна, че едно от ключовите неща за един бизнес е формирането на успешен екип и изграждането на комуникационните канали, както и оценките, обучението и мотивацията на персонала. <br>Участниците в публичната лекция&nbsp;благодариха за интересната лекция, в която пролича опита на лектора в стартирането и разрастването на компании за търговия на дребно, както и на мениджъра, който разбира и е ръководил целия цикъл на управление на бизнеса.

После той се спря на бюджетирането, което включва описание на всички планирани приходи и разходи. „Бюджетът трябва да е точен, ясен и функционален“, обобщи г-н Петков. Той наблегна, че едно от ключовите неща за един бизнес е формирането на успешен екип и изграждането на комуникационните канали, както и оценките, обучението и мотивацията на персонала.
Участниците в публичната лекция благодариха за интересната лекция, в която пролича опита на лектора в стартирането и разрастването на компании за търговия на дребно, както и на мениджъра, който разбира и е ръководил целия цикъл на управление на бизнеса.

Страница:

Галерия снимки от Публична лекция „Успешен корпоративен мениджмънт – стратегическо планиране, бюдж ...