5 отбора участваха в международното състезание по иновативно предприемачество за средношколци на ENGAGE.EU

четвъртък, 11 май 2023 11:26

Разглеждате снимки от 5 отбора участваха в международното състезание по иновативно предприемачество за средношколци на ENGAGE.EU

Вижте пълен текст на 5 отбора участваха в международното състезание по иновативно предприемачество за средношколци на ENGAGE.EU

На международното състезание по иновативно предприемачество за средношколци в рамките на нашия Европейски университетски алианс ENGAGE.EU участваха 5 отбора. Те представиха своите проекти пред жури, което ги оцени и излъчи победител. Срещата се проведе в хибриден формат &ndash; на живо и онлайн в Zoom, където се включиха отборите победители в националния кръг от Професионалната гимназия по икономика &bdquo;Георги С. Раковски&ldquo; (ПГИ) -&nbsp;Ямбол, Търговската гимназия в Бургас, <span>Националната търговско-банкова гимназия,&nbsp;<span>Националната финансово-стопанска гимназия и&nbsp;</span></span>Lyc&eacute;e Ozenne, Тулуза, Франция. Четирите български училища са членове на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ).<br>Средношколците представиха своите иновативни идеи и тяхното практическо приложение за създаването на нови продукти, процеси, услуги и цялостни бизнес идеи. Акцента беше поставен върху това как да се създава и добавя стойност за обществото в условията на устойчивост. Учениците показаха иновативно мислене, инициативност, висока мотивация, отлични презентационни умения и увереност.

На международното състезание по иновативно предприемачество за средношколци в рамките на нашия Европейски университетски алианс ENGAGE.EU участваха 5 отбора. Те представиха своите проекти пред жури, което ги оцени и излъчи победител. Срещата се проведе в хибриден формат – на живо и онлайн в Zoom, където се включиха отборите победители в националния кръг от Професионалната гимназия по икономика „Георги С. Раковски“ (ПГИ) - Ямбол, Търговската гимназия в Бургас, Националната търговско-банкова гимназия, Националната финансово-стопанска гимназия и Lycée Ozenne, Тулуза, Франция. Четирите български училища са членове на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ).
Средношколците представиха своите иновативни идеи и тяхното практическо приложение за създаването на нови продукти, процеси, услуги и цялостни бизнес идеи. Акцента беше поставен върху това как да се създава и добавя стойност за обществото в условията на устойчивост. Учениците показаха иновативно мислене, инициативност, висока мотивация, отлични презентационни умения и увереност.

Страница:

Галерия снимки от 5 отбора участваха в международното състезание по иновативно предприемачество за ...