Преподавател от катедра „МИО и бизнес“ изнесе лекции в Шанхайския университет „Джао Тонг“

вторник, 09 май 2023 13:20

Разглеждате снимки от Преподавател от катедра „МИО и бизнес“ изнесе лекции в Шанхайския университет „Джао Тонг“

Вижте пълен текст на Преподавател от катедра „МИО и бизнес“ изнесе лекции в Шанхайския университет „Джао Тонг“

Доц. д-р Паскал Желев, заместник-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет &bdquo;Международна икономика и политика" и преподавател в катедра &bdquo;МИО и бизнес" беше на едноседмично посещение в Китай, в рамките на програма &bdquo;Еразъм +&ldquo;.<br>Там той представи нашата университетска общност и сподели своите знания и опит в областта на международните икономически отношения с докторанти и магистри от Шанхайския университет &bdquo;Джао Тонг" /Shanghai Jiao Tong University (SJTU) &nbsp;в съответствие с предварително съгласувана учебна програма.

Доц. д-р Паскал Желев, заместник-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет „Международна икономика и политика" и преподавател в катедра „МИО и бизнес" беше на едноседмично посещение в Китай, в рамките на програма „Еразъм +“.
Там той представи нашата университетска общност и сподели своите знания и опит в областта на международните икономически отношения с докторанти и магистри от Шанхайския университет „Джао Тонг" /Shanghai Jiao Tong University (SJTU)  в съответствие с предварително съгласувана учебна програма.

Страница:

Галерия снимки от Преподавател от катедра „МИО и бизнес“ изнесе лекции в Шанхайския университет „Д ...