Нашият университет – партньор на езиковото състезание „Интелектика“

вторник, 09 май 2023 13:01

Разглеждате снимки от Нашият университет – партньор на езиковото състезание „Интелектика“

Вижте пълен текст на Нашият университет – партньор на езиковото състезание „Интелектика“

Университетът за национално и световно стопанство беше партньор в седмото издание на Езиковото състезание &bdquo;Интелектика&ldquo;, което се проведе в хотел &bdquo;Камелия&ldquo;, Пампорово, от 28 до 30 април. Представители на УНСС бяха доц. д-р Антония Пенчева, ръководител на катедра &bdquo;Чужди езици и приложна лингвистика&ldquo;, и доц. д-р Калина Братанова &ndash; научен секретар на катедрата.<br>Доц. Антония Пенчева разказа за въможностите за прием и обучение в УНСС, за разнообразния набор от специалности, които университетът предлага, като подчерта, че шест от специалностите се изучават на английски език. Тя обяви, че УНСС ще зачита за приемен изпит по английски език резултатите на най-добре представилите се участници.

Университетът за национално и световно стопанство беше партньор в седмото издание на Езиковото състезание „Интелектика“, което се проведе в хотел „Камелия“, Пампорово, от 28 до 30 април. Представители на УНСС бяха доц. д-р Антония Пенчева, ръководител на катедра „Чужди езици и приложна лингвистика“, и доц. д-р Калина Братанова – научен секретар на катедрата.
Доц. Антония Пенчева разказа за въможностите за прием и обучение в УНСС, за разнообразния набор от специалности, които университетът предлага, като подчерта, че шест от специалностите се изучават на английски език. Тя обяви, че УНСС ще зачита за приемен изпит по английски език резултатите на най-добре представилите се участници.

Страница:

Галерия снимки от Нашият университет – партньор на езиковото състезание „Интелектика“ ...