Закуска за талантите от специалност „Счетоводство“ на УНСС в EY Bulgaria

четвъртък, 04 май 2023 15:18

Разглеждате снимки от Закуска за талантите от специалност „Счетоводство“ на УНСС в EY Bulgaria

Вижте пълен текст на Закуска за талантите от специалност „Счетоводство“ на УНСС в EY Bulgaria

Петя Маринова, директор &bdquo;Одит&ldquo;, разказа на студентите как плавно да правят определени стъпки, за да надграждат кариерното си развитие. Говори пред студентите и за перспективата в избора на възможност за развитие и знания. Отбеляза също, че за да постигнеш професионален успех трябва да си етичен, да се интересуваш и да задаваш въпроси, да си отговорен към себе си и към колегите.<br>Участие в дискусията взеха и Ангел Дулев, мениджър &bdquo;Одит&ldquo; и Атанас Топчиев, асистент мениджър &bdquo;Одит&ldquo;, които са и възпитаници на УНСС.

Петя Маринова, директор „Одит“, разказа на студентите как плавно да правят определени стъпки, за да надграждат кариерното си развитие. Говори пред студентите и за перспективата в избора на възможност за развитие и знания. Отбеляза също, че за да постигнеш професионален успех трябва да си етичен, да се интересуваш и да задаваш въпроси, да си отговорен към себе си и към колегите.
Участие в дискусията взеха и Ангел Дулев, мениджър „Одит“ и Атанас Топчиев, асистент мениджър „Одит“, които са и възпитаници на УНСС.

Страница:

Галерия снимки от Закуска за талантите от специалност „Счетоводство“ на УНСС в EY Bulgaria ...