Наши преподаватели отличени с приз за най-добър доклад на научна конференция

сряда, 03 май 2023 9:10

Разглеждате снимки от Наши преподаватели отличени с приз за най-добър доклад на научна конференция

Вижте пълен текст на Наши преподаватели отличени с приз за най-добър доклад на научна конференция

Представеният от доц. Симеонова доклад на тема: &bdquo;Когато стотните имат значение: скалиране и калибриране на показатели в критериалната система на НАОА&ldquo; бе отличен измежду общо 18 доклада, представени в тематичния раздел &bdquo;Оценяване и акредитация на висшите училища &ndash; нови акценти&ldquo;. Докладът на проф. Тоцева &bdquo;Българските учители и дигитализацията на образованието&ldquo; се открои измежду 10-те доклада, участвали в раздел &bdquo;Дигитална трансформация на традиционното обучение&ldquo;.<br>Наградените доклади се предлагат за публикуване в сп. &bdquo;Стратегии на образователната и научната политика&ldquo;, което се индексира в Web of Science.<br><br>

Представеният от доц. Симеонова доклад на тема: „Когато стотните имат значение: скалиране и калибриране на показатели в критериалната система на НАОА“ бе отличен измежду общо 18 доклада, представени в тематичния раздел „Оценяване и акредитация на висшите училища – нови акценти“. Докладът на проф. Тоцева „Българските учители и дигитализацията на образованието“ се открои измежду 10-те доклада, участвали в раздел „Дигитална трансформация на традиционното обучение“.
Наградените доклади се предлагат за публикуване в сп. „Стратегии на образователната и научната политика“, което се индексира в Web of Science.

Страница:

Галерия снимки от Наши преподаватели отличени с приз за най-добър доклад на научна конференция ...