Община Костинброд ще си сътрудничи с нашия университет

петък, 31 март 2023 8:55

Разглеждате снимки от Община Костинброд ще си сътрудничи с нашия университет

Вижте пълен текст на Община Костинброд ще си сътрудничи с нашия университет

&bdquo;За нас сътрудничеството с УНСС ще бъде изключително полезно, защото имаме нужда от квалифицирани специалисти за общинската администрация, публичния сектор и бизнеса на наша територия&rdquo;, заяви кметът г-н Трайко Младенов.<br>На свой ред ректорът проф. Димитър Димитров отбеляза, че тази година кандидатстудентската кампания на УНСС има за цел да задълбочи сътрудничеството си с общините с идеята да подкрепи професионалната ориентация на младите хора и завръщането на квалифицираните кадри по родните места.

„За нас сътрудничеството с УНСС ще бъде изключително полезно, защото имаме нужда от квалифицирани специалисти за общинската администрация, публичния сектор и бизнеса на наша територия”, заяви кметът г-н Трайко Младенов.
На свой ред ректорът проф. Димитър Димитров отбеляза, че тази година кандидатстудентската кампания на УНСС има за цел да задълбочи сътрудничеството си с общините с идеята да подкрепи професионалната ориентация на младите хора и завръщането на квалифицираните кадри по родните места.

Страница:

Галерия снимки от Община Костинброд ще си сътрудничи с нашия университет ...