Връчиха дипломите на студенти, завършили Дуалната магистърска програма на УНСС и Университета по международни науки в Рим (UNINT)

сряда, 15 февруари 2023 17:44

Разглеждате снимки от Връчиха дипломите на студенти, завършили Дуалната магистърска програма на УНСС и Университета по международни науки в Рим (UNINT)

Вижте пълен текст на Връчиха дипломите на студенти, завършили Дуалната магистърска програма на УНСС и Университета по международни науки в Рим (UNINT)

Доц. д-р Светла Бонева, главен секретар по научноизследователските проекти на УНСС и координатор на програмата от българска страна отбеляза, че това е първата дуална магистърска програма на УНСС, която е създадена през 2017 г. Катедра <span>&bdquo;</span>МИО и бизнес" е водеща по програмата. Университетът е положил много усилия да я развие и тя изрази удовлетворението си, че програмата е успешна.

Доц. д-р Светла Бонева, главен секретар по научноизследователските проекти на УНСС и координатор на програмата от българска страна отбеляза, че това е първата дуална магистърска програма на УНСС, която е създадена през 2017 г. Катедра МИО и бизнес" е водеща по програмата. Университетът е положил много усилия да я развие и тя изрази удовлетворението си, че програмата е успешна.

Страница:

Галерия снимки от Връчиха дипломите на студенти, завършили Дуалната магистърска програма на УНСС и ...