Връчиха дипломите на студенти, завършили Дуалната магистърска програма на УНСС и Университета по международни науки в Рим (UNINT)

сряда, 15 февруари 2023 17:44

Разглеждате снимки от Връчиха дипломите на студенти, завършили Дуалната магистърска програма на УНСС и Университета по международни науки в Рим (UNINT)

Вижте пълен текст на Връчиха дипломите на студенти, завършили Дуалната магистърска програма на УНСС и Университета по международни науки в Рим (UNINT)

<b><i>Дуалната магистърска програма &bdquo;Mеждународен бизнес с преподаване на английски език&ldquo; между УНСС и Университета по международни науки в Рим (UNINT) </i></b><i>e предназначена за дипломирани бакалаври от различни професионални направления и има за цел да развие знания, умения и компетенции в областта на международния бизнес. Обучението е практически ориентирано. Дуалната магистърска програма е с продължителност 4 семестъра. Обучението през първите два семестъра се провежда в УНСС, а през третия и четвъртия &ndash; в UNINT, гр. Рим. В края на обучението си магистрите получават две дипломи за завършена магистърска степен с преподаване на английски език &ndash; издадени съответно от UNINT и от УНСС. Съгласно споразумението, подписано между двата университета, размерът на таксите за българските студенти е еднакъв за всички семестри и се заплаща в УНСС. Българските студенти в дуалната магистърска програма имат право на стипендия по програмата &bdquo;Еразъм +&ldquo; за семестрите, през които ще се обучават в UNINT &ndash; Рим.</i>

Дуалната магистърска програма „Mеждународен бизнес с преподаване на английски език“ между УНСС и Университета по международни науки в Рим (UNINT) e предназначена за дипломирани бакалаври от различни професионални направления и има за цел да развие знания, умения и компетенции в областта на международния бизнес. Обучението е практически ориентирано. Дуалната магистърска програма е с продължителност 4 семестъра. Обучението през първите два семестъра се провежда в УНСС, а през третия и четвъртия – в UNINT, гр. Рим. В края на обучението си магистрите получават две дипломи за завършена магистърска степен с преподаване на английски език – издадени съответно от UNINT и от УНСС. Съгласно споразумението, подписано между двата университета, размерът на таксите за българските студенти е еднакъв за всички семестри и се заплаща в УНСС. Българските студенти в дуалната магистърска програма имат право на стипендия по програмата „Еразъм +“ за семестрите, през които ще се обучават в UNINT – Рим.

Страница:

Галерия снимки от Връчиха дипломите на студенти, завършили Дуалната магистърска програма на УНСС и ...