Студенти споделят иновативни идеи на менторско кафе, стартира конкурс за най-добър стартъп

петък, 16 декември 2022 14:15

Разглеждате снимки от Студенти споделят иновативни идеи на менторско кафе, стартира конкурс за най-добър стартъп

Вижте пълен текст на Студенти споделят иновативни идеи на менторско кафе, стартира конкурс за най-добър стартъп

Студенти от УНСС имат възможност да споделят своите идеи за стартъп проекти с д-р инж. Дочка Василева-Кръстева, и.д. директор на управление &bdquo;Проектна информация и финансиране&ldquo; на Фонд мениджър на финансови инструменти в България (ФМФИБ), така наречения Фонд на фондовете.<br>Събитието е част от инициативите на Стартъп хъба на УНСС, в които водещи експерти, предприемачи, представители на инвестиционни фондове, преподаватели от стартъп екосистемата консултират младите хора как да развият своите идеи и да стартират успешен бизнес.<br>В рамките на календара на университетския Стартъп хъб, УНСС в партньорство с Фонда на Фондовете и Иновейшън Кепитъл организира и конкурс &bdquo;Най-добър студентски стартъп на УНСС за 2022&ldquo;.

Студенти от УНСС имат възможност да споделят своите идеи за стартъп проекти с д-р инж. Дочка Василева-Кръстева, и.д. директор на управление „Проектна информация и финансиране“ на Фонд мениджър на финансови инструменти в България (ФМФИБ), така наречения Фонд на фондовете.
Събитието е част от инициативите на Стартъп хъба на УНСС, в които водещи експерти, предприемачи, представители на инвестиционни фондове, преподаватели от стартъп екосистемата консултират младите хора как да развият своите идеи и да стартират успешен бизнес.
В рамките на календара на университетския Стартъп хъб, УНСС в партньорство с Фонда на Фондовете и Иновейшън Кепитъл организира и конкурс „Най-добър студентски стартъп на УНСС за 2022“.

Страница:

Галерия снимки от Студенти споделят иновативни идеи на менторско кафе, стартира конкурс за най-доб ...