Обсъдени бяха високите цени на електроенергията в общежитията

понеделник, 12 декември 2022 18:09

Разглеждате снимки от Обсъдени бяха високите цени на електроенергията в общежитията

Вижте пълен текст на Обсъдени бяха високите цени на електроенергията в общежитията

В Голямата конферентна зала и на живо в страницата на Студентски съвет при УНСС във Фейсбук, ръководството на УНСС и ръководството на Поделение &bdquo;Студентски столове и общежития" (П<span>&bdquo;</span>ССО"), съвместно със Студентския съвет при УНСС, организираха среща-дискусия по въпроси, свързани със студентските общежития.<br>В дискусията се включиха заместник-ректорът по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики на УНСС проф. д-р Цветана Стоянова, главният секретар по социално-битови въпроси на учащите и чуждестранни студенти доц. д-р Драгомир Стефанов, председателят на Студентския съвет Ангел Стойков, изпълнителният директор на П&bdquo;ССО&ldquo; Пламен Пенев и председателят на Комисията по социално-битови въпроси на учащите Илиян Чабуклийски.<br>Обсъдени бяха наболелите теми сред студентската общност, включващи високите цени на електроенергията, както и мерките, взети от страна на Студентския съвет, Националното представителство на Студентските съвети и ръководството на УНСС по въпроса.

В Голямата конферентна зала и на живо в страницата на Студентски съвет при УНСС във Фейсбук, ръководството на УНСС и ръководството на Поделение „Студентски столове и общежития" (ПССО"), съвместно със Студентския съвет при УНСС, организираха среща-дискусия по въпроси, свързани със студентските общежития.
В дискусията се включиха заместник-ректорът по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики на УНСС проф. д-р Цветана Стоянова, главният секретар по социално-битови въпроси на учащите и чуждестранни студенти доц. д-р Драгомир Стефанов, председателят на Студентския съвет Ангел Стойков, изпълнителният директор на П„ССО“ Пламен Пенев и председателят на Комисията по социално-битови въпроси на учащите Илиян Чабуклийски.
Обсъдени бяха наболелите теми сред студентската общност, включващи високите цени на електроенергията, както и мерките, взети от страна на Студентския съвет, Националното представителство на Студентските съвети и ръководството на УНСС по въпроса.

Страница:

Галерия снимки от Обсъдени бяха високите цени на електроенергията в общежитията ...